Breitling

Het merk Breitling staat bekend om zijn exclusieve en technische horloges. Ze zijn niet voor niets de officiële leveranciers aan de luchtvaart! Breitling is een topmerk als het gaat om chronografen. Daarnaast staan ze bekend om hun nauwkeurigheid en aandacht voor fijne mechaniek.

Breitling is gemaakt voor de sport: het Zwitserse merk is er voor de durfallen, avonturiers en risiconemers van deze wereld die hoog vliegen, diep duiken en overal heen reizen. Er zijn veel merken die luchtvaart-gerelateerde horloges aanbieden, maar als u het beste en het meest klassieke wilt hebben, kiest u voor Breitling. Geen enkele andere horloges leveren zo’n nauwkeurigheid, kwaliteit en stijl dan deze exclusieve Zwitserse meesterwerken.

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende modellen van het merk Breitling zien, passend bij uw wensen. We hebben altijd een ruime voorraad aan uurwerken en mocht uw model niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor de reparatie van uw uurwerk? Wij herstellen uw horloge professioneel zodat u weer maximaal plezier beleeft aan uw uurwerk.