Bronzallure juwelen bij juwelier Bosmans te Aalst: kunstzinnig en elegant

Bronzallure

Dit Italiaanse merk dat in 2011 is ontstaan uit een ander topmerk Milor Spa, heeft zich ondertussen opgewerkt tot de top van de internationale markt. De juwelen van dit merk hebben een zuiderse uitstraling en bestaan allen uit een unieke bronzen legering. Daarnaast zijn ze bedekt met een laagje 18-karaats roségoud.

De kleurrijke natuur- en halfedelstenen zorgen voor fleurige accenten. De spontane uitstraling van deze juwelen vullen uw stijl perfect aan. Wie graag ongedwongen chic van het leven geniet zal zich door de collectie van Bronzallure zeker aangesproken voelen!

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende sieraden van Bronzallure zien en passen, rekening houdend met uw wensen. We hebben altijd een ruim assortiment aan juwelen en mocht uw model of maat niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor het herstellen van uw juwelen? Wij repareren uw sieraden professioneel zodat u hier nog lang plezier aan kunt beleven.