Burato Gioielli

Het verhaal van Burato Gioielli begon eind jaren zestig. De voorliefde die de Italiaanse familie had voor juwelen, groeide uit tot iets veel groter dan wat ze zich toen had kunnen inbeelden. Vandaag produceren Marta en Paolo nog steeds collecties van de hoogste kwaliteit én met evenveel liefde.

De Burato Gioielli juwelen zijn handgemaakt in Italië met aandacht voor mens en milieu. De juwelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn het resultaat van hun internationale visie. Eenvoudig, maar toch verfijnd, luxueus en elegant. Zo zijn ze geschikt voor elke gelegenheid en kunnen ze een leven lang mee.

Profiteer nu van een exclusieve korting van 20% op alle juwelen van Burato Gioielli. Bezoek onze winkel en laat je betoveren door deze stijlvolle sieraden. Wacht niet te lang en geniet als eerste van ons ruim assortiment.

Persoonlijk advies in onze winkel

Bewondert u de prachtige Burato Gioielli juwelen graag zelf? Kom gerust langs in onze winkel en we laten u met plezier de collectie zien. We hebben altijd een ruime voorraad aan juwelen en mocht uw gewenste model of maat er niet zijn, dan bestellen wij die graag voor u.