Flanders Collection

Ontdek de magie van extreme schittering met de zeer mooie Flanders Collection. De Flanders Brilliant is een full vierkante geslepen briljant. De steen is gepolijst tot in de perfectie. De hoeken en verhoudingen van de facetten worden zorgvuldig berekend zodat de steen optimaal het licht opvangt. Deze uitzonderlijke diamant overtreft alle anderen in vurigheid en schittering.

Deze schitterende collectie is gebaseerd op deze zogenaamde Flanders cut. Het koningshuis heeft ook enkele stukken in zijn bezit, zo is er zelfs een hanger naar koningin Mathilde genoemd. De Flanders collection kan u naar hartenlust aanpassen. Neem bv de “Love” collection, waarbij u de look van uw ring of hanger in één oogopslag kan veranderen. Twee enkelvoudige ringen passen perfect in elkaar, waardoor een ring een heel nieuwe uitstraling krijgt door bijvoorbeeld wit- en roségoud te combineren. Aarzel daarom niet en kom vandaag nog langs voor dit unieke en briljante juweel uit Vlaanderen!

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende sieraden van de Flanders Collection zien en passen, rekening houdend met uw wensen. We hebben altijd een ruime voorraad aan juwelen en mocht uw model of maat niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor het herstellen van uw juwelen? Wij repareren uw sieraden professioneel zodat u er nog lang plezier aan kunt beleven.