Fope juwelen

Een ontdekkingsreis naar de beginselen van de Italiaanse stijl. Met dit motto begon Umberto Cazzola in 1929 horlogebandjes te ontwerpen, gemaakt van goud en andere kostbare metalen. Ondertussen is het merk Fope uitgegroeid tot een grote naam in de internationale juwelenmarkt en ontwerpen ze de meest exclusieve creaties.

De collectie van Fope is met recht schitterend te noemen! Woorden als luxueus en elegant omschrijven de overweldigende uitstraling van deze speciale kunstwerken. Laat u verleiden door de ontwerpen van goud, witgoud of roségoud, al dan niet bekroond met blinkende diamanten. Perfectioneer uw stijl met deze bijzondere sieraden uit hét land van de mode!

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende sieraden van Fope zien en passen, rekening houdend met uw wensen. We hebben altijd een ruim assortiment aan juwelen en mocht uw model of maat niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor het herstellen van uw juwelen? Wij repareren uw sieraden professioneel zodat u hier nog lang plezier aan kunt beleven.