Gemini

Hip met stenen. Dat is waar Gemini voor staat! Het merk is op en top Belgisch. Zowel ontwerp als productie van deze moderne armbanden wordt in eigen land gedaan. De stenen worden zorgvuldig uitgekozen en gebruikt om de meest leuke en hippe armbanden te maken.

Met Gemini armbanden brengt u kleur in uw leven. U kunt kiezen uit uw favoriete kleur en kunt deze probleemloos combineren. Of u nu kiest voor de zomerse felle kleuren of de meer stijlvolle donkere kleuren, u vindt altijd wel een kleur die bij uw stijl past. Daarnaast gelooft Gemini in de gelijkheid tussen man en vrouw en daarom zijn alle armbanden unisex!

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende sieraden van Gemini zien en passen, rekening houdend met uw wensen. We hebben altijd een ruim assortiment aan juwelen en mocht uw model of maat niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor het herstellen van uw juwelen? Wij repareren uw sieraden professioneel zodat u hier nog lang plezier aan kunt beleven.