Hulchi Belluni juwelen

Hulchi Belluni ontstond op 15 oktober 2001 onder de vleugels van Martine Hul. Haar passie voor de Chinese filosofie van Feng Shui zorgde voor de uiterst doordachte naam. Hulchi Belluni is gegroeid uit de liefde van een man voor een vrouw genaamd ‘Hul’. De geliefde Hul zocht rust en evenwicht. Zodra alle elementen van haar leven in evenwicht waren, werd er positieve energie of met andere woorden ‘Chi’ gecreëerd. De juwelencollectie is gebaseerd op deze harmonie en dit evenwicht. Hierdoor straalt u als de prachtige maan, de prachtige Belluni.

Steunend op de kenmerken kwaliteit en aandacht voor detail kunnen de Hulchi Belluni juwelen vandaag de dag van heel wat wereldfaam genieten. Vrouwelijke en draagbare juwelen die vervaardigd zijn in 18 karaat goud met hoogkwalitatieve diamanten, dat is Hulchi Belluni!

Persoonlijk advies in onze winkel

Bent u op zoek naar een luxesieraad dat verfijnd is, elegantie schreeuwt en uw vrouwelijke vorm accentueert? Kom dan snel langs in onze winkel. Wij laten u met veel plezier de Hulchi Belluni juwelen zien en passen maar vooral beleven.