Madestones

Het Antwerpse merk Madestones biedt de toekomst van de diamantenwereld aan. Dit merk is het initiatief van Thierry Silber, een man met jarenlange ervaring in de diamanthandel en met een duidelijke visie voor de toekomst. Deze revolutie is het resultaat van meer dan 100 jaar wetenschappelijk onderzoek. Labdiamanten, ook wel cultuurdiamanten genaamd, worden in dezelfde omstandigheden gemaakt als natuurdiamanten. Het enige verschil zit hem in de productie. Cultuurdiamanten zijn namelijk volledig CO2-neutraal. Ze zijn dus een uitstekend alternatief voor onze milieubewuste klanten.

Bovendien is er meer keuze dan enkel de kleurloze diamanten. Dankzij deze techniek kan u ook prachtige blauwe, roze en gele diamanten kiezen om in uw juwelen te verwerken. Zo creëert u een uniek sieraad dat volledig naar uw wens en stijl gemaakt is.

Persoonlijk advies in onze winkel

Wilt u graag wat meer weten over dit revolutionair diamantenmerk? Kom bij ons langs en laat u onderdompelen in de duurzame diamanten die Madestones te bieden heeft. Wij helpen u graag met advies op maat.