Marco Bicego

Marco Bicego is een kleurrijke, Italiaanse ontwerper. Inspiratie haalt hij uit zijn Venetiaanse roots en de juwelen staan voor uitmuntende kwaliteit. Ze zijn altijd vervaardigd uit 18 karaat goud. Het merk combineert oude tradities met hedendaags design en onderscheidt zichzelf met unieke juwelen die zich kenmerken door imperfecte vormen en ambachtelijk handwerk.

Sprankelende diamantjuwelen of juist een overweldigende hoeveelheid kleur. Met collecties als Murano, Africa, Goa, Jaipur, Paradise, Confetti en Marrakech worden exotische en onverwachte plaatsen van over de hele wereld tot leven gewekt in exclusieve sieraden. Ontdek de fantasierijke wereld van Marco Bicego in onze winkel. !

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende sieraden van Marco Bicego zien en passen, rekening houdend met uw wensen. We hebben altijd een ruim assortiment aan juwelen en mocht uw model of maat niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor het herstellen van uw juwelen? Wij repareren uw sieraden professioneel zodat u hier nog lang plezier aan kunt beleven.