Messika

Geniet nu van een speciale korting van 20% op alle Messika-juwelen. Kom naar de winkel en ontdek deze unieke sieraden, wees er snel bij om de grootste keuze te hebben.


In het midden van de jaren 70 van de vorige eeuw is het André Messika die onder de indruk raakt van de diamant, de meest tot de verbeelding sprekende edelsteen van allemaal. Ruim 2 decennia later heeft André zich door zijn toewijding en inzet opgewerkt tot de absolute top van de diamantwereld in Parijs.

De huidige collectie is ontworpen door zijn dochter Valérie. Ook zij is in de ban geraakt van de prachtige diamant. Haar vader onderkende haar talent en zo is er een schitterende collectie ontstaan van moderne maar tijdloze designs. Voor elk juweel worden hoogwaardige diamanten gebruikt om de vrouwelijke elegantie het best tot zijn recht te laten komen. Doorheen de collectie loopt emotie en passie als rode draad. Een must have voor elke vrouw!

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende sieraden van Messika zien en passen, rekening houdend met uw wensen. We hebben altijd een ruime voorraad aan juwelen en mocht uw model of maat niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor het herstellen van uw juwelen? Wij repareren uw sieraden professioneel zodat u er nog lang plezier aan kunt beleven.