Sanjoya juwelen

Sanjoya is een jong Belgisch label met een unieke collectie sieraden. De naam van het merk is een vertaling van Sandra’s juweel. In het woord Joya zit bovendien het woord joy. Sieraden geven mensen net dat beetje extra vreugde in hun leven. En dat is precies wat de makers van deze originele juwelen met hun prachtige creaties willen bereiken.

Het merk Sanjoya werkt met ontwerpers uit verschillende landen. De culturen van deze vormgevers zijn goed zichtbaar in de uiteenlopende en fraaie designs van de sieraden. Houdt u van strak, elegant, creatief en stijlvol? Dan vindt u bij dit merk zeker uw gading. Laat u inspireren door de uitzonderlijke juwelen van Sanjoya.

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende sieraden van Sanjoya zien en passen, rekening houdend met uw wensen. We hebben altijd een ruim assortiment aan juwelen en mocht uw model of maat niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor het herstellen van uw juwelen? Wij repareren uw sieraden professioneel zodat u hier nog lang plezier aan kunt beleven.