Ti Sento

Met Ti Sento creëert u uw eigen persoonlijkheid. Het merk dat in Milaan is ontstaan maakt al sinds jaren de mooiste sieraden in zilver met zirkonia. De sieraden zijn perfect afgewerkt met een laag rhodium waardoor ze extra wit zijn. Ti Sento staat voor ‘ik voel je’. Een prachtige romantische naam die goed past bij de uitstraling van het merk. De collecties zijn vrouwelijk en stralen luxe en elegantie uit.

Door de hoge kwaliteit en stijlvolle uitstraling tegen een betaalbare prijs, neemt Ti Sento een grote plaats in op de sieradenmarkt. Bovendien kan ieder juweel van dit merk gecombineerd worden met bijna alle andere sieraden uit de collectie.

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende sieraden van Ti Sento zien en passen, rekening houdend met uw wensen. We hebben altijd een ruim assortiment aan juwelen en mocht uw model of maat niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor het herstellen van uw juwelen? Wij repareren uw sieraden professioneel zodat u hier nog lang plezier aan kunt beleven.