Trouwringen met vingerafdruk of hartslag

Gaat u binnenkort trouwen en bent u op zoek naar trouwringen die net zo uniek zijn als de band tussen u en uw geliefde? Het liefst een eigen ontwerp, helemaal passend bij jullie persoonlijkheid? Insignety geeft u de kans om hetgeen u met hart en ziel voelt, letterlijk om te zetten in een persoonlijk ontwerp. Zo kan u trouwringen met vingerafdruk van uw partner ontwerpen of zelfs de hartslag van uw geliefde vereeuwigen in uw ringen.

Ringen met een personal touch

Bij Insignety geloven ze dat sieraden die een bijzonder levensmoment tastbaar maken, pas echte waarde hebben als ze door u persoonlijk ontworpen zijn. De ringen die jullie uitwisselen zijn zo veel meer dan een sieraad van goud. Het zijn blijvende symbolen van jullie buitengewone band.

Met de innovatieve Insignety Ring Designer creëren jullie samen met ons op eenvoudige en creatieve wijze unieke trouwringen. Daarbij bepaalt u zelf de vorm, het materiaal, de kleur, de maat en de afwerking van de trouwringen. Wilt u een wit-, geel- of roségouden ring? Dit kan in zowel 9, 14 of 18 karaat goud of platina. Vervolgens kunnen jullie de ringen personaliseren naar jullie eigen wensen. Wat dacht u van trouwringen met de vingerafdruk of hartslag van uw geliefde? Of de handgeschreven songtekst van uw favoriete nummer? Ten slotte kan u diamanten toevoegen, u bepaalt daarbij zelf de hoeveelheid en kleur van deze schitterende steentjes. Alles wat u toevoegt aan de ring wordt ook gelijk zichtbaar op het scherm. Bovendien ziet u direct wat het kost, zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

 

Ontdek de mogelijkheden in onze winkel

Of u nu gaat voor trouwringen met vingerafdruk, hartslag of persoonlijk handschrift, kom gerust eens langs in onze winkel. De ringen van Insignety zijn in de regio Aalst exclusief bij ons verkrijgbaar. Laat u overtuigen door de verschillende modellen die wij als voorbeeld voor u hebben uitgestald. Wij garanderen dat het enige wat u dan nog gaat zeggen is: "Ja, wij willen!".